Workshop online/IRL- Röstcoachning i grupp

En tredjedel av Sveriges arbetsföra har ett röstyrke – ett jobb där man använder sin röst relativt mycket. Precis som att kroppen behöver sin beskärda del av träning behöver rösten det också. Särskilt om man nu har ett röstkrävande arbete.

David Sennerstrand röstcoach

Det är smart att ge sina medarbetare förutsättningar till att ta hand om sin röst så att den håller i längden och låter bra. Rösten är vårt viktigaste kommunikationsmedel och en stabil röst i sitt rätta tonläge (många pratar för spänt och högt) kan vara avgörande för genomslaget och trovärdigheten i det budskap man vill nå ut med.

En generellt förbättrad andningsteknik kommer på köpet genom en förbättrad röstteknik och kan innebära nästan magiskt stressreducerande effekter, eftersom djupandning är sammankopplat med kroppens lugn och ro-system. 

Onlinekurs röstträning

Den här kursen utformas efter behov och genomförs IRL eller online.

Exempel på kursinnehåll:

  • Därför behöver du röstteknik!
  • Röstuppvärmning på 1 minut!
  • Circle of attention – Vilka vill jag nå?
  • Andning och stöd.
  • Att bubbla sin röst i form genom rörfonation – lite som magi (se hit).
  • Hur och varför du ska träna med Relaxatorn. (Vad är en Relaxator?)

Fonationsrör och Relaxator är två av mina egna favoritredskap för egen röst och andningsträning som ingår i kursen. De är mycket uppskattade. Vi går noga igenom hur de används och vad som är syftet under utbildningen. 

En Relaxator utgör en del av kursinnehållet

David Sennerstrand är utbildad till sång- och röstcoach på Stockholms Musikpedagogiska Institut och har över 15 års erfarenhet av att undervisa i sång och tal. Han har genom sitt företag Snacka Sunt fått flerårig erfarenhet av att arrangera workshops i Röst och kommunikation inom näringslivet. 

Antal tillfällen: Anpassningsbart (vanligtvis 1-3 tillfällen)

Antal deltagande: Från 4 deltagare och uppåt per kurs. 20-30 deltagare per tillfälle är vanligast. Men har också arrangerat workshops för ca hundra deltagare.

Genomförs online via Teams

Bokas på manvillju@nullsnackasunt.se