OM david

Bakom idén till Snacka Sunt finner ni mig, David Sennerstrand. Min högskoleutbildning som sång och röstlärare har jag fått genom Stockholms Musikpedagogiska Institut. Som komplement har jag utbildat mig till andningsinstruktör hos Medveten Andning och gått Level 1 & 2 i Estill Voice Training. Jag har jobbat med hundratals röster i över 15 år.

Min skådespelarbakgrund och min erfarenhet av mängder med framträdanden av olika slag är en stor tillgång när jag jobbar pedagogiskt med kommunikationsträning. Att hålla i workshops som röstcoach är något av det bästa jag vet och jag ger alltid järnet för att de ska bli så bra och så givande som möjligt.

Mina kunder har bland annat beskrivit mina sessioner som roliga, viktiga och ögonöppnande. Jag drivs av att med humor och värme skapa en avspänd, lustfylld och tillåtande atmosfär i rummet. Jag är väldigt stolt över att gång efter gång få kvitton på att jag lyckas med detta. 

Genom Snacka Sunt vill jag sprida kunskap om röstens betydelse vid muntlig kommunikation. Visst är VAD du säger viktigt men HUR du säger det kan vara skillnaden på om du når fram med ditt budskap eller att det faller platt. En förbättrad röst går hand i hand med en förbättrad andningsteknik, vilket i sin tur kan vara avgörande för att kunna hantera stress och press och göra bättre framträdanden.


Exempel på kunder som anlitat Snacka Sunt: Järfälla Lärcentrum (SFI), Scania, Semantix, Crisp, ProCivitas privata gymnasium, Järfälla Kommun, Handels, Arbetsmarknadskunskap, Uppsala universitet, Folktandvården, Fabege, Unionen, LO m.fl.

manvillju@nullsnackasunt.se

Norrtullsgatan 57, 113 45
Stockholm

Mer om Davids bakgrund här.

LÄS MER