OM David

Bakom idén till Snacka Sunt finner ni mig, David Sennerstrand. Min högskoleutbildning som sång och röstpedagog har jag fått genom Stockholms Musikpedagogiska Institut. Som komplement har jag utbildat mig till andningsinstruktör hos Medveten Andning och gått Level 1 & 2 i Estill Voice Training x 2 och har en genomförd och godkänd Estill Figure Proficiency certification. Jag har jobbat med hundratals röster i över 15 år.

David Sennerstrand – föreläsare och röstcoach

Jag har varit en del av Vadstena Nya Teaters ensemble sedan 2008. Min skådespelarbakgrund och min erfarenhet av mängder med framträdanden, av olika slag, är en stor tillgång när jag jobbar pedagogiskt med kommunikationsträning. Att hålla i workshops och föreläsningar är fantastiskt kul och jag ger alltid järnet för att det ska bli så bra och så givande som möjligt.

Mina kunder har bland annat beskrivit mina sessioner som roliga, viktiga och ögonöppnande. Jag drivs av att med humor och värme skapa en avspänd, lustfylld och tillåtande atmosfär i rummet. Jag är väldigt stolt över att gång efter gång få kvitton på att jag lyckas med detta. 

Genom Snacka Sunt vill jag sprida kunskap om röstens betydelse vid muntlig kommunikation. Visst är VAD du säger viktigt men HUR du säger det kan vara skillnaden på om du når fram med ditt budskap eller att det faller platt. En mer uttrycksfull röst går hand i hand med en förbättrad andningsteknik, vilket i sin tur kan vara avgörande för att kunna hantera den stress många upplever inför att tala framför en publik.

David Sennerstrand


LÄS MER