OM david

David är utbildad sång- och röstcoach på Stockholms musikpedagogiska institut (SMI). Han har också genomgått Level 1 & 2 i Estill Voice Training och är utbildad andningsintruktör på Medveten Andning. David har även en gedigen skådespelarutbildning.

Förutom åtaganden genom hans företag Snacka Sunt jobbar han även som skådespelare och föreläsare. Sedan 2008 ingår han i Vadstena Nya Teaters fasta i ensemble.

Med initiativet Snacka Sunt vill han sprida kunskap och öka medvetandet kring röstens betydelse vid muntlig kommunikation. Och förmedla värdet av att utveckla sättet vi andas på.

Davids många år av studier och arbete med workshops och enskilda röst-lektioner har gjort honom lyhörd och medveten om hur vi som mest effektivt kommunicerar med röst och kropp för att nå fram till våra åhörare.

I sina föreläsningar och workshops delar David med sig av sina kunskaper på ett lättförståeligt och lustfyllt sätt så att de passar in på kundens önskemål och behov.

Exempel på kunder som anlitat Snacka Sunt: Järfälla Lärcentrum (SFI), Scania, Semantix, Crisp, ProCivitas privata gymnasium, Järfälla Kommun, Handels, Arbetsmarknadskunskap, Uppsala universitet, Folktandvården, Fabege, Unionen, LO m.fl.

manvillju@nullsnackasunt.se

Norrtullsgatan 57, 113 45
Stockholm

LÄS MER