OM david

David är utbildad sång- och röstcoach på Stockholms musikpedagogiska institut (SMI). Han har också genomgått Level 1 & 2 i Estill Voice Training och är utbildad andningsinstruktör på Medveten Andning. David har också en gedigen skådespelarutbildning och har undervisat och jobbat proffesionellt med olika former av improvisationsteater.

Vid sidan av hans företag Snacka Sunt jobbar han även som skådespelare och föreläsare. Sedan 2008 ingår han i Vadstena Nya Teaters fasta i ensemble. Han är också en populär StandUp-föreläsare (som föreläsning men roligt:).

Med initiativet Snacka Sunt vill jag sprida kunskap om röstens betydelse vid muntlig kommunikation. Visst är VAD du säger viktigt men HUR du säger det kan vara skillnaden på om du når fram med ditt budskap eller att det faller platt. En förbättrad röst går hand i hand med en förbättrad andningsteknik, vilket i sin tur kan vara avgörande för att kunna hantera stress och press och göra bättre framträdanden.

Davids många år av studier och arbete med workshops och enskilda röst-lektioner har gjort honom lyhörd och medveten om hur vi som mest effektivt kommunicerar med röst och kropp för att nå fram till våra åhörare.

I sina föreläsningar och workshops delar David med sig av sina kunskaper på ett lättförståeligt och lustfyllt sätt så att de passar in på kundens önskemål och behov.

Exempel på kunder som anlitat Snacka Sunt: Järfälla Lärcentrum (SFI), Scania, Semantix, Crisp, ProCivitas privata gymnasium, Järfälla Kommun, Handels, Arbetsmarknadskunskap, Uppsala universitet, Folktandvården, Fabege, Unionen, LO m.fl.

manvillju@nullsnackasunt.se

Norrtullsgatan 57, 113 45
Stockholm

LÄS MER