Standup-föreläsning

KONSTEN ATT HANTERA SCENSKRÄCK – En standupföreläsning om att göra upp med sin talrädsla.

En standup-föreläsning om scenskräck

Det starka bruset av hundratals stimmiga röster tystnar hastigt. Alla blickar riktas mot dig. Luften är tjock av förväntan. Nu hänger det på din förmåga att nå ut, med du det du vill ha sagt. Att med dina ord nå fram till den publik som sitter där, gläfsandes likt hungriga vargar, beredda att sätta tänderna i sitt byte. 

För att råda bot på din nervositet försöker du ta ett djupt andetag. Men det känns som att andetaget fastnar nånstans på vägen ner, högt uppe i bröstet. Det blir bara värre. 

Pulsen stiger, adrenalinet flödar och du tänker: ”Det här går bara inte, jag måste härifrån NU!”.

Förutsättningarna för att trollbinda denna svårflirtade skara människor hade kunnat se bättre ut.

Är rädslan överdriven i förhållande till situationen? 

Tveklöst, men många börjar faktiskt att kallsvettas bara av tanken på att prata inför folk. I Stand Up-föreläsningen ”Om konsten att hantera scenskräck” tar vi reda på om det som miljontals svenskar skulle beskriva som nåt av det läskigaste man kan utsätta sig för är så himla farligt, egentligen. Och drar ner brallorna på alla de hjärnspöken som du innerst inne vet är så långt ifrån verkligheten man kan komma. 

Skådespelaren, röstcoachen, föreläsaren och andningsinstruktören David Sennerstrand har flera års erfarenhet av att StandUp-föreläsa. Här ger han ett varmt, lite galet och utbildande ”edutainment” som tar sig an en av vår tids största och onödigaste rädslor. Att prata inför folk. 

Publik: 25-150 pers

Längd: Ca 50 min. 

Bokas på: manvillju@nullsnackasunt.se