Snacka sunt webshop

Online kurs "Röst, andning och kommunikation"

20230123
795.00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Onlinekursen är för dig som:

  • vill utveckla en mer stabil, stark och hållbar röst som förmedlar pondus
  • vill ha tillgång till ett förinspelat och genomtänkt kursmaterial - med tidsflexibilitet
  • vill lära dig att använda ett fonationsrör (ingår) på bästa sätt
  • vill få verktyg att förbättra dig som talare och hantera scenstress
  • vill utveckla en bättre vardaglig andning med fördelar för hälsa och stresshantering

En av svenskens absolut största fobier är att tala inför folk. Scenstress, röst och andning är starkt sammankopplade. En snabb och ytlig andning berättar för hjärnan att du ska göra göra dig redo att slåss eller att fly. Samma sorts andning kan också vara orsaken till uttrycker dig med en: svajig, skarp, svag, ansträngd eller forcerad röst. Kanske blir du lätt trött och sliten i rösten. Det finns få saker som i så hög utsträckning påverkar hur du kommunicerar som sättet du andas på.

En mer sund andning genom näsan där diafragman, vår viktigaste andningsmuskel, gör det mesta av jobbet sänder signaler till kroppen att allt är okej. Och är även nyckeln till en hållbar röst som förmedlar pondus, trovärdighet och som når ut.

I den här kursen får du under ett 32-48 dagars träningsprogram online, under fyra lektioner, lära dig att optimera din andning genom väl beprövade metoder som inte tar speciellt mycket av din dyrbara tid i anspråk - och med extra fokus på muntlig kommunikation.

Ambitionen är att förbättra sättet du tar dygnets 20-25 tusen andetag på. Både när du är tyst och när du talar. När du promenerar eller cyklar till jobbet. När du pratar inför folk. Till och med när du sover. Ja, alltid. Låter det svårt? Det är det inte. Och du kommer få vägledning genom hela kursen som leder dig rätt.

Att utveckla en bättre vardaglig andningsteknik, som är med en hela tiden, är enligt många som varit med på den resan, en av de bästa investeringarna man kan göra i sig själv.

Viktigt!

  • Meddela om du vill du ha en särskild längd på ditt fonationsrör, annars får du ett 27 cm universal-rör, det kan inte bli fel.
  • Att optimera sin andning genom näsan är en hörnsten i den här kursen. För att du ska kunna tillgodogöra dig alla moment är det viktigt att du inte har så stora svårigheter att andas genom näsan att det kräver medicinska ingrepp. Till exempel stora polyper eller sned nässkiljevägg.
Spara denna produkt för senare användning