RÖSTTRÄNINGSPAKET

Röst och andningsträningspaket

Det första du ska öva på om du vill få en bättre röst är en effektiv mag- och sidandning. Hur du andas är väldigt starkt sammankopplat med röstkvalitet. Hos ungefär 90% av mina elever är ytlig och oregelbunden andning det största problemet. Det har jag tydligt sett efter ungefär 15 år av röst-undervisning.

I det här Röstträningspaketet är andningen i fokus. Det fina är att du kan öva samtidigt som du till exempel kollar på TV, läser eller diskar. En förbättrad andning kan också leda till positiva förändringar inom flera olika områden, inte minst för att lära sig hantera stress och få mer energi (mer om det HÄR).

Detta ingår:

  • Enskild lektion med personlig röstcoachning online (30 min)

Personlig röstcoachning via Teams eller Zoom. Vi gör upp en plan, kollar vilken längd på Fonationsrör som passar dig bäst och du får tydliga instruktioner hur du som bäst använder ditt Fonationsrör och din Relaxator.

Mängder av vetenskapligt bevisade positiva effekter på din röst genom att bubbla med glasrör i vatten.

Du behöver rätt rör-längd, det fixar vi under din personliga röstcoachning online så får jag ett hum om ditt röstfack.

Kolla resultat på min egen pollen-attackerade röst, lite som magi.

Du tränar upp diafragman (vår viktigaste andningsmuskel) med hjälp av motståndsandning genom Relaxatorn. Du anpassar själv motstånd (1-5) efter vad som passar dig. Du kan öva samtidigt som du sysselsätter dig med annat, det gör att andningsträningen verkligen blir av. Väldigt populärt och omtyckt litet redskap med stor potential att förbättra både röst och andning.

  • Omfattande PDF med tips och instruktioner

Du får ett omfattande PDF-dokument med instruktioner beskrivet i text och med filmklipp hur du som bäst använder ditt Fonationsrör och din Relaxator; samt andra superbra tips och övningar rörande röst och andning.

Därför ska du djupandas.

Pris: 1000:- (inklusive moms)

För att köpa Röstträningspaketet, boka en tid för personlig röstcoachning via mejl: manvillju@nullsnackasunt.se – i samband med detta gör du din betalning via swish och produkterna skickas omgående.