Om David

David är utbildad sång- och röstcoach på Stockholms musikpedagogiska institut (SMI) och tog examen 2009. Han har också en gedigen teaterutbildning och förutom åtaganden genom hans företag Snacka Sunt jobbar han som skådespelare och sångare. Sedan 2008 ingår han i Vadstena nya teaters fasta ensemble.

Med initiativet Snacka Sunt vill han sprida kunskap och öka medvetandet kring röstens betydelse vid muntlig kommunikation. Och förmedla värdet av att utveckla en slitstark röst som håller i längden.

Davids många år av studier och arbetslivserfarenhet har gjort honom lyhörd och medveten om hur vi som mest effektivt kommunicerar med röst och kropp för att nå fram till våra åhörare.

I sina föreläsningar och workshops delar David med sig av sina kunskaper på ett lättförståeligt och lustfyllt sätt så att de passar in på kundens önskemål och behov.

Några exempel på kunder som anlitat Snacka Sunt är: Järfälla Lärcentrum (SFI), Scania, Semantix, Crisp konsulter, Procivitas privata gymnasium, Järfälla kommun, Handels, Arbetsmarknadskunskap, Uppsala universitet m.fl.

manvillju@snackasunt.se

Norrtullsgatan 57, 113 45 Sthlm